Scroll Top
afscheid

Ruimte en tijd voor elkaar tijdens het afscheid van jullie dierbare. Dat is wat we graag willen bieden op de Thaborhoeve.

De locatie is de hele dag van jullie en de eindtijd bepalen jullie zelf. Sfeervol afronden met elkaar in alle rust zorgt voor waardevolle herinneringen.

Met goed weer kan er gebruik gemaakt worden van het mooie zonnige terras aansluitend aan de glazen zaal en anders natuurlijk de gezellige binnenruimtes. Mooie woorden kunnen naast de glazen zaal en het terras ook in de wijngaard gesproken worden. Ook een afscheid in de avond met gebruik van windlichten en olielampen buiten kan een unieke sfeer creëren.

Qua aankleding en bloemen is er de mogelijkheid om het volledig persoonlijk in te richten. Vanzelfsprekend kunnen wij dat ook op ons nemen.

Voor een dienst hebben we ruimte voor ongeveer 50 personen (30 personen in anderhalve meter opstelling). Hierbij is gebruik van een beeldscherm inbegrepen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om de gewenste muziek te laten horen.

We denken graag mee met jullie wensen, neem daarvoor vooral contact met ons op.

Klik hier voor onze prijzen.

afscheid
gastenboek
opstelling dienst
Opvaart
stal1
met uitzicht op raam
stal
uitzicht