Scroll Top
Locatie

Voor elk bijzonder moment kunt u onze locatie gebruiken, denk hierbij aan  feesten, verjaardagen, maar ook rouwbijeenkomsten. We hebben zelf ervaren hoe fijn het is om de tijd te krijgen om van de mooie momenten te genieten met familie en vrienden, maar ook om de tijd te krijgen om stil te staan bij afscheidsmomenten.

De Glazen zaal staat tijdens zo’n moment helemaal tot uw beschikking. Bij mooi weer kunnen de schuifdeuren open waardoor u ook kunt genieten van het mooie en zonnige terras. De zon staat namelijk de hele dag op het terras. Als het te heet wordt kunnen we altijd partytenten erbij plaatsen, zodat er voldoende schaduw is.

Ook kunt gebruik maken van het aanliggende tuin met ruim grasveld, waar natuurlijk ook gespeeld mag worden. En vergeet ook onze mooie wijngaard niet, u bent vrij om daar ook een klein blokje om te maken.

Niet alleen in de zomer is dit een fijne locatie om te vertoeven, ook in de winter bent u van harte welkom. Door de glazen wanden is het altijd mooi licht in de Glazen zaal en kunt u genieten van het uitzicht. Wat dacht u van een mooie winterse avond, met fakkels en een lekker winters buffet?

Het is mogelijk dat u zelf voor de catering zorgt, dan krijgt u ook beschikking over de keuken en koeling. Mocht u dit liever uit handen geven dan nemen we dat graag van u over. We gaan dan graag met u in gesprek over uw wensen.

Ook is mogelijk om de locatie te huren voor vergaderingen en workshops.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om voor 2025 te reserveren i.v.m. interne planning. Zodra we hier meer over weten, wordt dat hier vermeld.

locatie binnen

Tarieven

Neem contact met ons op voor het maken van een passende prijsopgave.

Naast de glazen zaal heeft u beschikking tot audiovisuele middelen, terras en buitenruimtes, kano’s, professionele partytent, cateringruimte met koelkasten, ijsmachine, koffiezetapparaten, waterkokers, vriezer en servies.

U bent altijd welkom op de Thaborhoeve om te kijken of binnen de ruime mogelijkheden we gezamenlijk tot een mooi plan kunnen komen. Stuur ons dan een berichtje naar info@thaborhoeve.nl of bel naar 06- 12 81 08 05.

Hieronder vindt u een plattegrond van de locatie.

Impressie

Sneeuw
vaart met kano
ingang thaborhoeve
Oprit en sneeuw
cafe
bar
lunch
stal1
wijnproeverij_2
wijnproeverij_1
Kroeg met kachel