Wijn

Tot onze spijt hebben de spreeuwen de druiven van de oogst van 2019 allemaal opgegeten. Helaas hebben we in 2020 geen Thaborwijnen. We hopen volgend jaar op een goed wijnjaar, zodat u in 2021 weer van de Thaborwijnen kunt genieten.

Nadat u midden door de kleinschalige wijngaard de hoeve bent opgereden komt u bij de Glazen ruimte. Hier kunt u genieten van de Thaborwijnen die met de unieke eigen druiven gemaakt worden.

Onze meest speciale wijnproeverij is van alleen Friese wijnen. Hoewel de volumes hier in het noorden nog klein zijn, heeft de smaak en kwaliteit al veel mensen verrast. Onder het genot van een glas wijn vertellen we u graag meer over de historie van het Thabor kleaster en natuurlijk over de wijnen van Thabor.

De Victus van Thabor. Door een intensieve en professionele bewerking van onze wijngaard realiseren wij een goede kwaliteit en smaak van deze bijzondere wijn Dit heeft geresulteerd in een droge, rijke, exotische en volle wijn met een mooi boeket. De wijn kan goed gedronken worden als aperitief wijn of als begeleider bij visgerechten en bij diverse kazen.

De Rienck van Thabor is een brut en heeft een traditionele flessengisting gehad van 9 maanden. Dit heeft geresulteerd in een frisse, volle en fruitige sprankelwijn met een elegante mousse.

Een Wijnproeverij met drie glazen wijn en Friese hapjes kost € 18,50 per persoon.

U kunt deze wijn ook bij ons bestellen, zodat u thuis van de Thaborwijnen kunt genieten! Stuur een e-mail naar info@thaborhoeve.nl en we zorgen ervoor dat u snel deze wijn thuisbezorgd krijgt. De verzendkosten komen dan nog bij de prijs op.

De Victus van Thabor kost € 10,00 per fles en de Rienck van Thabor € 15,00.

wijngaard pluk

Impressie

Wijnproeverij Arrangement Friesland
wijnproeverij Friesland
thaborhoeve-wijnproeverij friesland
brut

Reviews

Verassende dag gehad op de wijnproeverij! Zeker voor herhaling vatbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐
Leo Bakker
Zaandam

Leuke rondleiding over de kleinschalige wijngaard en daarop aansluitend een wijnproeverij van diverse wijnen. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt!
⭐⭐⭐⭐⭐
Pieter-Jan
Leeuwarden