Wijn

Nadat u midden door de kleinschalige wijngaard de hoeve bent opgereden komt u bij de Glazen ruimte. Hier kunt u genieten van de Friese wijnen die met de unieke eigen druiven gemaakt worden.

Hoewel de volumes hier in het noorden nog klein zijn, heeft de smaak en kwaliteit al veel mensen verrast. Onder het genot van een glas wijn vertellen we u graag meer over de historie van het Thaborkleaster en natuurlijk over de wijnen.

We hebben de volgende wijnen.

Frisse witte wijn van de Johanitter en de Solaris 2020 á € 13,50.
De Twirre van de Cabernet Cortis 2020 á € 15,00, deze is helaas al uitverkocht.

Kom gerust langs om een flesje te kopen.

U kunt voor € 20,00 ook de wijn hier gekoeld kopen, met een fles water, fries kaasje en friese wordt erbij. Om dit lekker te nuttigen in de wijngaard, op de steiger of in de bloementuin.

Wijnproeverijen 2022

Zondag 1 mei 15.00 – 17.00 uur
Vrijdag 6 mei 15.00 – 17.00 uur
Zaterdag 28 mei 15.00 – 17.00 uur

Op het mooie zonnige terras schenken we voor u drie wijntjes met drie bijpassende hapjes en u krijgt nog een bonuswijntje. Daarna laten we als u dat wilt ook graag de wijngaard zien en vertellen we u het reilen en zeilen in de wijngaard. De kosten hiervan zijn € 22,50 per persoon. U kunt zich via info@thaborhoeve of 06-12 81 08 05 aanmelden.

Vanaf 12 personen kunt u ook een wijnproeverij aanvragen.

wijngaard pluk

Impressie

soljoh
proost in de wijngaard
solaris
proost op de steiger

Reviews

Verassende dag gehad op de wijnproeverij! Zeker voor herhaling vatbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐
Leo Bakker
Zaandam

Leuke rondleiding over de kleinschalige wijngaard en daarop aansluitend een wijnproeverij van diverse wijnen. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt!
⭐⭐⭐⭐⭐
Pieter-Jan
Leeuwarden