Wijn

Op dit moment staat de wijn al lekker te borrelen bij de wijnbrouwer. In juni halen we de wijn op en kunnen we weer flessen verkopen.

Nadat u midden door de kleinschalige wijngaard de hoeve bent opgereden komt u bij de Glazen ruimte. Hier kunt u genieten van de Friese wijnen die met de unieke eigen druiven gemaakt worden.

Hoewel de volumes hier in het noorden nog klein zijn, heeft de smaak en kwaliteit al veel mensen verrast. Onder het genot van een glas wijn vertellen we u graag meer over de historie van het Thaborkleaster en natuurlijk over de wijnen. In zomer houden we een aantal wijnproeverijen, houd hiervoor onze Facebook en Instagram in de gaten. Vanaf 12 personen kunnen we ook op aanvraag een wijnproeverij organiseren. De kosten voor een Friese wijnproeverij zijn € 22,50.

We hebben de volgende wijnen.

Frisse witte wijn van de Johanitter en de Solaris 2020
Een prosecco van de Cabernet Cortis 2020

U kunt deze wijn ook bij ons bestellen, zodat u thuis van de Friese wijnen kunt genieten! Stuur een e-mail naar info@thaborhoeve.nl en we zorgen ervoor dat u snel deze wijn thuisbezorgd krijgt. De verzendkosten komen dan nog bij de prijs op.

wijngaard pluk

Impressie

Wijnproeverij Arrangement Friesland
wijnproeverij Friesland
thaborhoeve-wijnproeverij friesland
brut

Reviews

Verassende dag gehad op de wijnproeverij! Zeker voor herhaling vatbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐
Leo Bakker
Zaandam

Leuke rondleiding over de kleinschalige wijngaard en daarop aansluitend een wijnproeverij van diverse wijnen. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt!
⭐⭐⭐⭐⭐
Pieter-Jan
Leeuwarden