Wijn

Nadat u midden door de kleinschalige wijngaard de hoeve bent opgereden komt u bij de Glazen ruimte. Hier kunt u genieten van de Friese wijnen die met de unieke eigen druiven gemaakt worden.

Hoewel de volumes hier in het noorden nog klein zijn, heeft de smaak en kwaliteit al veel mensen verrast. Onder het genot van een glas wijn vertellen we u graag meer over de wijnen.

We hebben op dit moment de volgende wijnen.

De Sinne, een frisse en fruitige witte wijn van de Solaris 2021 á € 14,50 (sorry, deze is uitverkocht).
De Warrelwyn een mousserende en frisse witte wijn van de Johanitter en Cabernet Cortis 2021 á € 14,50.

Kom gerust langs om een flesje te kopen.

Wijnproeverijen

Op het mooie zonnige terras schenken we voor u drie wijntjes met drie bijpassende hapjes en u krijgt nog een bonuswijntje. Daarna laten we als u dat wilt ook graag de wijngaard zien en vertellen we u het reilen en zeilen in de wijngaard. De kosten hiervan zijn € 22,50 per persoon. U kunt zich via info@thaborhoeve of 06-12 81 08 05 aanmelden.

Vanaf 12 personen kunt u ook een wijnproeverij aanvragen.

Er zijn zes wijnproeverijen geweest in 2022, we zullen in 2023 weer nieuwe wijnproeverijen georganiseerd worden. Wanneer dit is, dat ligt eraan wanneer de flessen worden gebotteld. Houd deze website in de gaten of vol ons op Facebook of Instagram voor nieuwe data. We zullen dit waarschijnlijk begin mei bekend maken.

wijngaard pluk
Sinne

Impressie

soljoh
Warrelwyn
proost in de wijngaard
solaris
proost op de steiger

Reviews

Verassende dag gehad op de wijnproeverij! Zeker voor herhaling vatbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐
Leo Bakker
Zaandam

Leuke rondleiding over de kleinschalige wijngaard en daarop aansluitend een wijnproeverij van diverse wijnen. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt!
⭐⭐⭐⭐⭐
Pieter-Jan
Leeuwarden