Scroll Top
Bruiloft

Jullie bruiloft vieren tussen de wijnranken in Friesland. Romantisch aankomen met een sloepje via onze opvaart. Heerlijk uitgebreid dineren op een mooi veld met weidse uitzichten en prachtige zonsondergangen. Dansen in de glazen zaal en lekker borrelen in de knusse stal.

Op onze unieke locatie in het hart van Friesland is bijna alles mogelijk om jullie bruiloft te vieren.

Ons idee is dat de hele locatie tot jullie beschikking is en dat jullie alle tijd en ruimte hebben, passend bij zo’n mooi moment. Zo kun jullie uitgebreid genieten met vrienden en familie.

Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een festival bruiloft, met foodtrucks en lange tafels op het veld bij de boerderij. Of een intieme bruiloft met een buffet in de glazen zaal en lekker eten op het terras waar tot aan de late uurtjes de zon schijnt. Jullie mogen jullie mooie dag zelf helemaal samenstellen. Met alle liefde verzorgen wij de hapjes en drankjes, maar jullie mogen dit ook zelf doen.

Wat is het fijn om na een nachtje op de camping te hebben geslapen, gezamenlijk te ontbijten in de wijngaard.

Jullie mogen alles zelf regelen, van aankleding tot catering. Liever alles uit handen geven, dat is natuurlijk helemaal prima, ook dat doen we graag.

Graag bespreken we persoonlijk jullie wensen, mogelijkheden en de kosten. Even voor het beeld, is altijd wel fijn om te weten, de kosten zijn ongeveer €1150,00 om de hele locatie te huren voor een dag. Deze prijs geldt voor 2024. Wees meer dan welkom om een keer langs te komen op ons mooie plekje. Jullie kunnen hier je trouwfeest houden tot ongeveer 100 personen.

Als jullie nog andere wensen hebben dan denken we heel graag mee.

Tijdens de zomervakantie, meivakantie en het Hemelvaartweekend is het helaas niet mogelijk om de hele locatie te huren in verband met de camping. Alle andere dagen zijn jullie van harte welkom om jullie bruiloft hier te vieren.

zon
met de molen
DSC_1214
aankomst oprijlaan
DSC_1548
DSC_3716
bloemetje
zon
locatie binnen
tent2
DSC_3830
pizza foodtruck
oprijlaan bruiloft
camping bruiloft
IMG_9005
builoft overdag
ceremonie2
naar boerderij toe
IMG_9994
barista
IMG_9064-2
bruiloft tent