Scroll Top
Vergaderen en workshops

Een praktische vergaderruimte met een ongelooflijke weidse uitstraling. Hier geen kleine raampjes of luxaflexwanden. Een grote ruimte waar u met 20 personen kunt vergaderen maar ook ontspannen met kleinere groep kunt overleggen.

Ook is het zeer geschikt om een mooie presentatie of een workshop te houden. In deze omgeving komt elk verhaal volledig tot zijn recht. Met mooi weer kunnen de schuifdeuren open en kunt u met uw collega’s genieten van het mooie zonnige terras!

Als u voor, tijdens of na uw bespreking  even de benen wilt strekken is daar alle mogelijkheid voor. Even wandelen over de wijngaard of rondom de boerderij waar u even op adem kunt komen op een van de vele mooie rustige plekjes met weids uitzicht.

U kunt gebruik maken van een professionele presentatiemiddelen, flip-over en stiften is inbegrepen. Andere basisvoorwaarden zoals voldoende parkeerplaatsen voor de deur en ook een invalidentoilet zijn voor handen.

In overleg kan er ook een lunch en/of borrel (indien gewenst met eigen wijn) verzorgd worden.

Als u een meerdaagse bijeenkomst wil organiseren, kan dat ook, u kunt dan gebruik maken van de aanliggende camping. U dient dan wel zelf voor de campingspullen te zorgen.

Mocht u nog andere wensen hebben dan denken we graag met u mee.

vergader_4

Onze ervaring is dat elke groep andere wensen heeft, vraag daarom geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan met uw wensen.

vergaderen thaborhoeve
vergader_1
vergader_2
vergader_3