Scroll Top
Vergaderen Leeuwarden

Vergaderen in een wijngaard tussen de landerijen op nog geen 30 minuten rijden van Leeuwarden, kan dat? Jazeker, dat kan op de Thaborhoeve in Tirns. Wanneer u door de wijngaard naar de boerderij rijdt met aan beide zijde de grote populieren, waant u zich in Frankrijk of Italië. Dat terwijl u op weg bent naar een vergadering en dat terwijl u alleen nog maar onderweg bent naar uw vergadering.

Een praktische vergaderruimte met een ongelooflijke weidse uitstraling. Hier geen kleine raampjes of luxaflexwanden. Een grote ruimte waar u met gemak met 30 man kunt vergaderen maar ook ontspannen met kleinere groep kunt overleggen. U kunt in groepjes uiteen op verschillende plekken in onze boerderij en bij mooi weer natuurlijk ook buiten. Zoek een mooi plekje uit tussen de wijnranken en gedachten gaan waar ze nog nooit zijn geweest.

Met mooi weer kunnen de schuifdeuren open en kunt u met uw collega’s genieten van het mooie zonnige terras!

Als u voor, tijdens of na uw bespreking even de benen wilt strekken is daar alle mogelijkheid voor. Even wandelen over de wijngaard of rondom de boerderij waar u even op adem kunt komen op een van de vele mooie rustige plekjes met weids uitzicht.

U kunt gebruik maken van een professionele presentatiemiddelen, flip-over en stiften zijn inbegrepen. Andere basisvoorwaarden zoals voldoende parkeerplaatsen voor de deur en ook een invalidentoilet zijn voor handen.

In overleg kan er ook een lunch en/of borrel verzorgd worden met als u dat wilt lekkere Friese hapjes.

Als u een meerdaagse bijeenkomst wil organiseren, kan dat ook, u kunt dan gebruik maken van de aanliggende camping. U dient dan wel zelf voor de campingspullen te zorgen.

Mocht u nog andere wensen hebben dan denken we graag met u mee.

vergaderen thaborhoeve

Impressie

Wijn thaborhoeve Sneek
camping-thaborhoeve Friesland
camping thaborhoeve
Kamperen in Friesland

Reviews

Een kwalitatief goede vergaderruimte tot beschikking en Thaborhoeve is zeer flexibel wat betreft hun mogelijkheden!
⭐⭐⭐⭐⭐
Wim
Leeuwarden

Fijne vergaderdag achter de rug en dat is mede door de medewerking van de Thaborhoeve.
⭐⭐⭐⭐⭐
Nick
Leeuwarden